Re: Problemos, pasiūlymai, pageidavimai
Administratorius
|
Parašytas: 2013 Rgp 30, 20:49 |
|
Site Admin |
 |
 |
|
Gavau pastaba, kad dabartinis forumo "Titan stilius" sunkiai ziurisi/skaitosi, jis tiesa buvo nustatytas "as default". Kolkas buvo suinstaliuotas ir "4poziom SEO" stilius(ant greituju pabandyta ji privesti prie senojo forumo isvaizdos), si stiliu buvo galima pasiekti/pasikeisti per Vartotojo valdymo puslapi-Diskusiju lentos nustatymai-Mano diskusijų lentos stilius:Taip pat truputeli anksciau buvau gaves pasiulyma ismeginti ir idiegti stiliu, kuris atrodo sitaip (spauskite nuoroda): http://phpbb3.pixelgoose.com/index.php?style=6 . Sitas stilius pritaikytas tiek PC, tiek plansetiniams kompiuteriams, tiek smartfonams. Noreciau kad pasibandytumete siulomus stilius, sakykim per rugsejo menesi, ir pareikstumete savo nuomone.
_________________ Griežtas bet teisingas..
|
|
Į viršų |
|
Administratorius
|
Parašytas: 2013 Rgp 30, 21:02 |
|
Site Admin |
 |
 |
|
Ideja yra pasilikti tik prie vieno stiliaus, kitu atsisakant.
_________________ Griežtas bet teisingas..
|
|
Į viršų |
|
marmon
|
Parašytas: 2013 Rgs 13, 10:00 |
|
300 |
 |
 |
Užsiregistravo: 2013 Rgp 03, 01:43 Pranešimai: 1286 Miestas: Klaipėda 86113225vienas
|
Ar pas ka nors pasitaike, kai paspaudus "Rodyti daugiau šypsenėlių" šypsenas atidaro tame paciame lange, ir po to leidzia tik "Uždaryti langą"? Jei pasitaikė, tai ant kurio stiliaus? Titan, 4poziomSEO?
Pas mane rezultatai tokie, kad su Titan, veikia normaliai, su PoziomSEO netvarkingai, t.y. "daugiau sypseneliu" atsidaro tame paciame "tab'e" arba tame paciame lange, ir leidzia tik uzdaryt langa, arba spausti "Back", kas nutrina pries sypsenu iterpima surasyta teksta..
_________________ Padėkime vienas kitam, o ne vienas ant kito..
|
|
Į viršų |
|
Tomas
|
Parašytas: 2013 Rgs 14, 21:22 |
|
300 |
 |
 |
Užsiregistravo: 2013 Rgp 04, 21:45 Pranešimai: 1814 Miestas: Jurbarkas
|
marmon rašė: Ar pas ka nors pasitaike, kai paspaudus "Rodyti daugiau šypsenėlių" šypsenas atidaro tame paciame lange, ir po to leidzia tik "Uždaryti langą"? Jei pasitaikė, tai ant kurio stiliaus? Titan, 4poziomSEO?
Pas mane rezultatai tokie, kad su Titan, veikia normaliai, su PoziomSEO netvarkingai, t.y. "daugiau sypseneliu" atsidaro tame paciame "tab'e" arba tame paciame lange, ir leidzia tik uzdaryt langa, arba spausti "Back", kas nutrina pries sypsenu iterpima surasyta teksta.. pas mane irgi tas pats. ir dar del PM, kazkaip viska gaunu i el pasta, atsakyma siunciu ir tuo viskas baigiasi, gal as kazko nemoku 
|
|
Į viršų |
|
marmon
|
Parašytas: 2013 Rgs 14, 22:42 |
|
300 |
 |
 |
Užsiregistravo: 2013 Rgp 03, 01:43 Pranešimai: 1286 Miestas: Klaipėda 86113225vienas
|
tomaaazas rašė: marmon rašė: Ar pas ka nors pasitaike, kai paspaudus "Rodyti daugiau šypsenėlių" šypsenas atidaro tame paciame lange, ir po to leidzia tik "Uždaryti langą"? Jei pasitaikė, tai ant kurio stiliaus? Titan, 4poziomSEO?
Pas mane rezultatai tokie, kad su Titan, veikia normaliai, su PoziomSEO netvarkingai, t.y. "daugiau sypseneliu" atsidaro tame paciame "tab'e" arba tame paciame lange, ir leidzia tik uzdaryt langa, arba spausti "Back", kas nutrina pries sypsenu iterpima surasyta teksta.. pas mane irgi tas pats. ir dar del PM, kazkaip viska gaunu i el pasta, atsakyma siunciu ir tuo viskas baigiasi, gal as kazko nemoku  Yra palikta ir Asmenines zinutes (AZ arba PM) galimybe, ir siusti el pashta, naudojantis diskusiju lenta. Kaip jau kitas vartotojas tau raso, taip ir yra.
|
|
Į viršų |
|

marmon
|
Parašytas: 2013 Rgs 14, 22:49 |
|
300 |
 |
 |
|
RENIS rašė: O galima numusti tas ryskias juodas raides ant NIKU nes kai atsidarai foruma nu ziauriai slyksciai ziurisi toks nemalonus vaizdas  Problemos jokios nera pakeisti, nepamenu senam forume mes visi kokia spalva buvom nuspalvinti? Pilka?
|
|
Į viršų |
|
marmon
|
Parašytas: 2013 Rgs 14, 23:08 |
|
300 |
 |
 |
|
marmon rašė: Ar pas ka nors pasitaike, kai paspaudus "Rodyti daugiau šypsenėlių" šypsenas atidaro tame paciame lange, ir po to leidzia tik "Uždaryti langą"? Jei pasitaikė, tai ant kurio stiliaus? Titan, 4poziomSEO?
Pas mane rezultatai tokie, kad su Titan, veikia normaliai, su PoziomSEO netvarkingai, t.y. "daugiau sypseneliu" atsidaro tame paciame "tab'e" arba tame paciame lange, ir leidzia tik uzdaryt langa, arba spausti "Back", kas nutrina pries sypsenu iterpima surasyta teksta.. Aciu Dafo, sypseneliu problema isspresta
|
|
Į viršų |
|
Marius
|
Parašytas: 2013 Rgs 15, 21:13 |
|
300 |
 |
 |
Užsiregistravo: 2013 Rgp 06, 11:07 Pranešimai: 2095 Miestas: Šiauliai
|
marmon rašė: Problemos jokios nera pakeisti, nepamenu senam forume mes visi kokia spalva buvom nuspalvinti? Pilka? Atrodo,kad pilka tik ne zalia reikia bandyti pakaitalioti spalvas,kad akiu nereztu 
_________________ Fishing is a natural gift...
|
|
Į viršų |
|